Situationsbestemt ledelse (Masterclass og Brush-up)

Situationsbestemt ledelse (Masterclass og Brush-up)

Situationsbestemt ledelse (Masterclass og Brush-up)2024-10-14T15:05:18+00:00

Project Description

Denne workshop bygger videre på de grundlæggende principper for situationsbestemt ledelse, men tilføjer en mere handlingsorienteret tilgang, som integrerer psykologisk tryghed, aspekter af emotionel intelligens samt nyere forskning inden for neurovidenskab.

I workshoppen bliver I introduceret for en mere handlingsorienteret tilgang til situationsbestemt ledelse baseret på nyere forskning, herunder neurovidenskab. Vi udvider den klassiske model, der fokuserer på kompetence og engagement, ved at inddrage to nye dimensioner: Handlekraft og handlemuligheder

Med den opdaterede model får du/I indsigt i, hvordan du kan støtte dine medarbejdere i at udvikle både selvtillid og beslutsomhed, så de tør tage initiativ og handle med sikkerhed. Gennem neurovidenskabelig forskning forstår vi bedre, hvordan hjernen reagerer på psykologisk tryghed og motivation, hvilket gør det muligt at skabe optimale betingelser for handling og præstation.

Men måske vigtigst af alt er workshoppen særdeles praktisk og tager afsæt i konkrete forslag til håndtering af medarbejdere med forskellige udgangspunkter for løsning af en opgave.

Hvad kan I forvente:

  • Opdateret model for situationsbestemt ledelse: Vi opfrisker de grundlæggende principper og introducerer, hvordan du kan øge dine medarbejderes handlekraft og evne til at se og eksekvere på handlemuligheder.
  • Nyere forskning, herunder neurovidenskab: Lær, hvordan hjerneforskning kan bruges til at forstå medarbejderes reaktioner på ledelse og hvordan du kan skabe de rette betingelser for handling og udvikling.
  • Konkrete værktøjer til at fremme handling: Få praktiske værktøjer til at identificere og støtte medarbejdere i at udvikle deres handlekraft, så de både tør tage initiativ og føler sig trygge ved at handle.
  • Personlig handlingsplan: Afslut workshoppen med en plan for, hvordan du kan anvende den nye model til at styrke din ledelse i praksis, og hvordan du kan skabe flere handlemuligheder for dine medarbejdere.

Målgruppe

Denne workshop er for ledere, der allerede har en grundlæggende forståelse af situationsbestemt ledelse, men som ønsker at forfine deres tilgang. Den er ideel for dig, der vil sikre, at du anvender den rette ledelsesstil til at støtte og udfordre dine medarbejdere på det rigtige tidspunkt.

Er I klar til at opgradere jeres situationsbestemte ledelse og skabe stærkere resultater? Kontakt os nu og få nye indsigter og værktøjer til at styrke jeres ledelse i praksis.