Masterclass: Situationsbestemt ledelse og psykologisk tryghed

Masterclass: Situationsbestemt ledelse og psykologisk tryghed

Masterclass: Situationsbestemt ledelse og psykologisk tryghed2024-10-17T06:46:38+00:00

Project Description

Næste Masterclass er

9. januar i Aarhus

Tag dit lederskab til næste niveau med denne Masterclass!

Udbyg din forståelse for situationsbestemt ledelse, med en endnu mere handlingsorienteret tilgang, der integrerer psykologisk tryghed, emotionel intelligens og den nyeste forskning inden for neurovidenskab.

Du lærer helt konkrete greb til at skabe en kultur, hvor dine medarbejdere tør tage initiativ og handle med selvtillid.

I denne masterclass får du værktøjer til at styrke dine medarbejderes selvtillid og beslutningsevne, så de kan præstere på et højere niveau. Vi arbejder også med håb – ikke som en abstrakt følelse, men som en konkret kraft, der får dine medarbejdere til at se muligheder og tage action. Når håb er til stede, skaber det en drivkraft, der får tingene til at ske.

Med masterclassen bliver du opdateret på, hvordan neurovidenskab kan hjælpe dig med at forstå, hvordan hjernen reagerer på psykologisk tryghed og motivation.

Resultatet? Du skaber optimale betingelser for handling, præstation og udvikling i dit team.

PÅ MASTERCLASSEN SÆTTER VI FOKUS PÅ:

  • Hvordan psykologisk tryghed udvikles hos forskellige medarbejdere (læs mere her om det emne)
  • Hvordan den praktisk orienterede HÅB-teori kan bruges til at udvikle et handlekraftigt team
  • Hvordan hjernens reaktionsmønstre med fordel kan tænkes ind i din situationsbestemte ledelse

DIT UDBYTTE:

  • Lær konkrete metoder til ledelse: Du får praktiske værktøjer til at bruge situationsbestemt ledelse med fokus på at skabe psykologisk tryghed og stærke relationer gennem emotionel intelligens.
  • Opbyg psykologisk tryghed i hverdagen: Du lærer konkrete tiltag, der hjælper med at udvikle psykologisk tryghed i dit team, så medarbejderne åbent kan dele deres idéer, tage ansvar og forbedre deres præstationer.
  • Brug neurovidenskab i praksis: Forstå, hvordan hjernen reagerer under pres, og lær præcise teknikker til at skabe et trygt miljø, hvor dine medarbejdere tør tage risici og ytre sig kritisk uden frygt for at fejle.
  • Skab et handlekraftigt team: Du går fra masterclassen med specifikke teknikker til at opbygge en kultur, hvor dine medarbejdere ikke bare tænker, men handler. Du lærer, hvordan du får dem til at tage initiativ og beslutsomme skridt i deres daglige arbejde.
  • Anvend håb i din ledelse: Få konkrete metoder til at bruge håb som en motiverende faktor, der hjælper dine medarbejdere med at se muligheder, tage ejerskab og handle på dem – selv i svære situationer.
  • Implementér HÅB-teorien: Lær præcis, hvordan du kan integrere HÅB-teorien i din daglige ledelse for at udvikle et team, der handler proaktivt, ser muligheder og arbejder mod klare mål.
  • Forstå hjernens signaler: Øg din emotionelle intelligens ved at lære, hvordan du genkender og reagerer på dine medarbejderes hjernemæssige signaler – og brug denne viden til at tilpasse din ledelse, så du kan styrke deres handlekraft og selvtillid.

Næste masterclass er

9. januar i Aarhus

Om underviseren:

Mads Bab præsenterer sine erfaringer fra mere end 25 år som rådgiver for ledere på alle niveauer og inddrager også sin egen erfaring som tidligere HR direktør. Mads styrke ligger udover bredden i hans viden især i det konkrete og praksisnære arbejde, der hviler på solid forskningsbaseret viden. 

Om praktikeren:

I Gnist tror vi på at praktisk erfaring ikke kun accelerer læring, der hjælper også til at fastholde det lærte i hverdagen. For os er det klart at  de bedste løsninger findes hos dem, der har prøvet det på egen krop.

Tidligere deltager hos Gnist udtaler:

Jeg fik en masse inspiration i forhold til skub-strategierne. På kurset sad jeg i gruppe med en, der brugte dem rigtig meget, og det var inspirerende at høre, hvilke erfaringer hun havde.

Det var et rigtig spændende kursus, og jeg fik mange gode input. For år tilbage købte jeg styrkekortene, men jeg har ikke vidst, hvordan jeg skulle bruge dem, så det var rart at høre, hvordan andre brugte dem.

Du skal tage på dette kursus, hvis du som leder ønsker at forstå, hvad der driver og motiverer dine medarbejdere. Et fokus, der kan give både performance og holdbar trivsel, og hjælpe til fastholdelse af medarbejdere.

Sammenlignet med mange persontype test, så mener jeg, at arbejdet med karakterstyrker er stærkere. Det kan være en genvej til det bagvedliggende i forhold til, hvad der driver os og gir os energi.

Det at få så konkrete proces værtøjer gør det nemt og skaber sikkerhed i at arbejde med metoderne uanset om man har erfaring indenfor området eller ej.

Det at lære noget nyt er altid dejligt, men det virkelig at overgive sig til det, kan godt være en spændende og udfordrende rejse. Hvis jeg får de rigtig argumenter, så er jeg altid villig til at flytte mig, og det var Mads og holdet heldigvis i stand til. Tak for det 🙂

Tak for super inspirerende formidling, kursusindhold, lokaler og refleksioner..

Kurset har sat betydningsfulde aftryk, sået mange nye frø og nuanceret min forståelse af ord og begreber.